ОСОБИСТИЙ КАБІНЕТ

Повідомлення від ТОВ "ВІП-САЙТ"

Шановні відвідувачі сайту!

ТОВ "ВІП-САЙТ" (код 38902608) офіційно повідомляє всім наступне:

Наша компанія не займається жодною підприємницькою діяльністю та не має найманих працівників. Керівник компанії є волонтером і незалежним журналістом України з 2014 року. Останнім часом колаборанти та сепаратисти, вороги нашої України, розповсюджують в інтернеті інформаційно-психологічні операції (ІПСО) та різні фейки. Повторюємо, наша компанія вже 10 років війни займається виключно гуманітарною політикою, волонтерською допомогою у сфері ІТ та інформаційною підтримкою.

Нещодавно, через витік інформації з боку Google, шахраї, яким не подобається правда і закон України та які незадоволені нашою відкритою редакційною політикою, намагаються завдати шкоди нашій честі, поширюючи в мережі брехливу інформацію та маніпулюючи людьми, які нас підтримують і поважають.

Також звертаємо вашу увагу на те, що шахраї можуть видавати себе за представників нашої компанії, використовуючи наше ім'я для введення людей в оману. Будьте особливо уважні та не довіряйте підозрілим листам, повідомленням або дзвінкам, які нібито надходять від нашого імені. Ми ніколи не запитуємо особисту інформацію, паролі або фінансові дані через електронну пошту чи інші канали зв'язку.

Рекомендуємо регулярно змінювати паролі на ваших облікових записах і використовувати надійні методи аутентифікації для забезпечення безпеки ваших даних. Будьте обережні та завжди перевіряйте джерело інформації перед тим, як надавати будь-які особисті дані.

Ми закликаємо вас повідомляти про підозрілі факти шахрайства, де згадується наша компанія, нам та відповідним органам!

Наша воля незламна! Разом до перемоги!
Слава Україні!

WordPress

WooCommerce

Image CMS

PHP

MySQL

Java Script

Час розвиватися! Ось основні напрямки для вирішення вашої проблеми:

РОЗРОБКА ВЕБ САЙТІВ

Створення сайтів абсолютно будь-якої складності, починаючи від простих односторінкових (Landing Page) / корпоративних сайтів, і закінчуючи інтернет-магазинами та потужними порталами. Використовуємо переважно CMS: WordPress, Image CMS. Пишемо код на HTML5, CSS, JS, PHP та використовуємо різні сучасні фреймворки: CodeIgniter, Laravel та ін.

ПРОГРАМУВАННЯ

Основне середовище програмування: PHP & MySQL + Java Script. Але так само ми можемо розробляти мобільні програми під Android. Писати різні макроси та скрипти. Є розробниками безлічі плагінів під WordPress та доповнень до Woocommerce.

SEO САЙТОВ

У просуванні сайтів використовуємо SEO / SMM і ТІЛЬКИ «білі» методи розкручування, пишемо тільки якісні та корисні унікальні тексти. Посилання тематичні та природні. Соціальні сигнали + Google Adwords = Успіх!

ПАРСИНГ ДАНИХ, БАЗИ

Здійснюємо підтримку вашої компанії. Парсинг інформації з Інтернету будь-якої складності, наповнення сайтів як в ручному так і автоматичному режимі. Формуємо бази даних, інтегруємо бази даних під будь-яке середовище, без обмежень за обсягом. Створення, міграція, захист та оптимізація Баз Даних

ПІДТРИМКА САЙТІВ

Проводимо повну або часткову підтримку вашого сайту: наповнення сайту контентом, адміністрування проектів, захист та лікування сайту від вірусів. Дизайн фірмового стилю, аналіз та виправлення помилок на сайті. Оптимізація. Можлива як абонентська плата за обслуговування сайту, так і погодинна плата.

БЕЗПЕКА ВЕБ САЙТІВ

Виробляємо повний або частковий захист вашого сайту: захист та лікування сайту від вірусів. Захист від атак хакерів, таких як DDOS, XSS, SQL-ін'єкцій і т.п. Можлива як абонентська плата за обслуговування сайту, так і погодинна плата.

НАШІ КОНТАКТИ

Skype: webstudio.vipsite

info [a] vip-site.org.ua

support [a] vip-site.org.ua

КОРИСНІ ПОСИЛАННЯ
Меню